You are here: Home Angstexamen

Angstexamen

angstexamen faalangst Peter Bonte Rijschool MeppelDenk jij faalangst te hebben of vind je het moeilijk om te presteren onder druk dan kun je een faalangst-examen aanvragen. Het lestraject ziet er dan ook iets anders uit dan normaal. Tijdens het angsttraject wordt er veel rekening gehouden met je prestaties onder druk. Je wordt stapsgewijs begeleid bij elk facet van het cursustraject. We proberen op een prettige manier met je te communiceren en lassen altijd een pauze in tijdens de les. Op deze manier kun jij tot rust komen, je concentratie weer oppakken en weer verder gaan. Ook het examen gaat niet zoals normaal, we spreken hier dan van een faalangstexamen. Er wordt tijdens een faalangstexamen rekening gehouden met heel veel aspecten van faalangst.

Heb je behoefte aan een intakegesprek over een angstexamen? Neem dan contact met ons op dan kunnen we in een persoonlijk gesprek, indien gewenst onder begeleiding van ouder of voogd, een plan van aanpak voor je maken.

Weet jij niet zeker of jij faalangst hebt? Op http://www.faalangst.nl/ kun je alles lezen over faalangst. Klik hier voor meer informatie over een faalangstexamen.