You are here: Home Motor Rijbewijs Regionale Motor vaardigheidstraining

Regionale Motor vaardigheidstraining

In onze regio geef ik als gediplomeerd KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging)Regionale Motorvaardigheidstraining Rijschool Peter Bonte Meppel  instructeur  RMT- cursussen. Deze afkorting staat voor Regionale Motor vaardigheidstraining; een vervolgopleiding voor motorrijders die in de eigen vertrouwde omgeving gegeven wordt.

Motorrijden is een hobby die steeds meer aan populariteit wint in Nederland. Samen met die stijging in populariteit is ook de wens ontstaan naar een vervolgopleiding, na de reguliere opleiding voor het A-rijbewijs. In de praktijk blijkt namelijk dat alléén het A-rijbewijs nog geen garantie is voor zeker en veilig motorrijden.

Logo Regionale Motorvaardigheidstraining Rijschool Peter Bonte Meppel

KNMV

Vandaar ook dat de KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) en de ROV (Regionaal Overlegorgaan Verkeersveiligheid) de RMT cursus hebben ontwikkeld. De afkorting staat voor Regionale Motorvaardigheids Training en geeft precies weer waar het om gaat: een vervolgopleiding voor motorrijders die in de eigen vertrouwde omgeving gegegeven wordt.

Het resultaat van een dag RMT is dat de cursisten niet alleen een vaardiger motorrijder worden, maar ook nog eens door dat betere inzicht meer plezier aan de motor beleven. Als je hier belangstelling hebben, dan ben ik natuurlijk altijd bereid om aanvullende informatie te geven.Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging KNMV

Maar ook wanneer je graag zelf een dergelijke dag (gedeeltelijk) wilt meemaken of de ervaringen van de cursisten wilt horen, ben ik je natuurlijk graag van dienst!